Bijlagen

Waar mogelijk, geeft PKB bijlagen weer met de optie om het volledige scherm te openen of te downloaden. Als het niet mogelijk is om een ​​bepaalde bijlage binnen PKB te bekijken, zal deze beschikbaar zijn om te downloaden. 

Wat zijn de maximale afmetingen van bijlagen? 

Audio (1 GB) 

Plannen (20 MB) 

Discussies (10 GB) 

Bestanden (10 GB) 

Genetica (1 GB) 

Imaging (1 GB) 

Journal (1 GB) 

Medicijnen (20 MB - alleen voor professionals) 

Tests (20 MB) 

Documenten 

De volgende soorten bestanden kunnen worden bekeken in PKB: 

Afbeeldingen: jpeg, jpg, png, gif PDF 

Microsoft Word-documenten: deze worden geconverteerd naar PDF U kunt de meeste bestandstypen uploaden naar een PKB-record, maar uitvoerbare bestanden zoals .exe of vergelijkbaar wordt geblokkeerd. Als we het documenttype niet online kunnen weergeven, geven we de gebruiker in plaats daarvan een downloadlink zodat ze deze lokaal kunnen openen. 

Voor mobiele apparaten zijn PDF-documenten ofwel zichtbaar in de browser of beschikbaar om te downloaden, afhankelijk van het type document en apparaat. 

Video's In zowel de sectie Bestanden als Evenementen en berichten wordt de video afgespeeld in de browser. Als het formaat niet wordt ondersteund door uw apparaat, krijgt u de mogelijkheid om het bestand indien mogelijk te downloaden. 

In alle andere gebieden waar bestanden kunnen worden geüpload, wordt het bestand naar uw apparaat gedownload en kan het vervolgens lokaal worden bekeken. 

Opmerking: het afspelen van video op Windows XP- en Windows-telefoons wordt niet ondersteund.

Zie Evenementen en berichten voor meer informatie over hoe berichten in uw record werken.

Welke soorten bestanden kunnen worden bekeken?

Afbeeldingen: jpeg, jpg, png, gif

PDF

Microsoft Word-documenten: deze worden omgezet naar pdf

Als een bijlage niet binnen PKB kan worden bekeken, kan deze worden gedownload. 

Kan ik video's uploaden?

Ja, het is mogelijk om video's te uploaden. Klik hier voor meer informatie over het uploaden van video's

Veiligheid

Als er bij het uploaden van bestanden bedreigingen worden gevonden, wordt het uploaden gestopt. Dit omvat het blokkeren van gevaarlijke bestandsextensies. Normaal gesproken geeft PKB PDF's weer in uw record, maar als we vaststellen dat een PDF ingesloten Javascript en / of bestanden bevat, kan de PDF alleen als voorzorgsmaatregel worden gedownload.