Instellingen bijwerken

Hoe werk ik mijn profielinstellingen bij?

Klik op 'Instellingen' in de rechterbovenhoek van het scherm. 

Waarom kan ik sommige items niet bijwerken?

Het is belangrijk dat bepaalde belangrijke stukjes informatie precies overeenkomen met wat is opgeslagen op de systemen die ons uw medische informatie sturen, omdat we er zo voor zorgen dat de informatie naar het juiste dossier gaat. Deze omvatten uw naam, geboortedatum, adres en geslacht.

Voorlopig is de enige manier om deze te corrigeren contact op te nemen met support@carepoint.nl 

Hoe kan ik het e-mailadres wijzigen dat aan mijn account is gekoppeld?

Klik bij 'Instellingen' op de knop 'E-mail toevoegen'. Nadat u een nieuw e-mailadres heeft toegevoegd, ontvangt u een bevestigingsmail. U moet op de link in de e-mail klikken en inloggen om de e-mail toe te voegen.

Er moet één e-mailadres worden geselecteerd als uw hoofdadres. Hier worden al uw e-mailmeldingen naartoe gestuurd (bijvoorbeeld wanneer iemand een deel van uw dossier bijwerkt). Elk bevestigd e-mailadres in uw profiel kan echter worden gebruikt om in te loggen

N.B. PKB stuurt om veiligheidsredenen de notificaties zowel naar het oude als nieuwe adres.

Hoe verwijder ik een e-mailadres?

Klik in 'Instellingen' op de knop 'Verwijderen' naast het e-mailadres dat u wilt verwijderen. Er moet nog één e-mailadres over zijn. De optie Verwijderen is alleen beschikbaar voor e-mailadressen die niet het hoofdadres zijn, dus u kunt een ander adres als hoofdadres selecteren en vervolgens verwijderen.