Zorgplannen

Vinden van de pagina Zorgplannen

De pagina Zorgplannen

Hier kunt u uw zorgplannen toevoegen en bekijken. Een zorgplan ondersteunt u bij het beheren van uw gezondheid. Het kan instructies bevatten over wat te doen in veelvoorkomende situaties zoals een verslechtering van uw aandoening. Het kan ook nuttige informatie of (instructie) video's bevatten over uw gezondheid en uw doelen en doelen tussen de raadplegingen door. U meerdere plannen hebben, elk specifiek voor een bepaalde voorwaarde.

Idealiter maakt u het plan samen met uw zorgteam, zodat u het er allemaal mee eens bent. Met toegang tot het plan u beter betrokken worden bij en uw eigen gezondheidszorg beheren.

Wat zit er in een zorgplan?

Zorgplansjablonen worden gemaakt door uw zorgverleners, zodat ze uniek kunnen zijn voor elk team. Maar we zullen altijd tonen eventuele diagnoses, allergieën en medicijnen die zijn opgenomen in uw dossier.

Hoe voeg ik een zorgplan toe aan mijn record?

Uw artsen kunnen voor u een zorgplan samenstellen. U kunt het ook zelf doen.

Klik op 'Een plan maken' en selecteer in de lijst met beschikbare sjablonen.

Als geen van de sjablonen relevant zijn, kunt u uw eigen zorgplan helemaal opnieuw maken.

Wat betekenen de verkeerslichten in mijn Zorgplan?

Uw team heeft mogelijk informatie verstrekt over hoe u uw gezondheid kunt verbeteren en bewaken.

Groen is voor details van wat je zou verwachten als je conditie onder controle is

Oranje geeft aan dat er sprake kan zijn van een verslechtering

Rood duidt op een ernstigere verslechtering.

Het is belangrijk om alle instructies op te volgen en contact op te nemen met uw artsen of verpleegkundigen op de gebruikelijke manier als u zich zorgen maakt.

Hoe werk ik een abonnement bij?

U kunt (op verzoek van uw zorgverleners) om een bestaand plan in uw dossier bij te werken, misschien om uw gezondheidsdoelen bij te werken of uw symptomen te controleren. Als u wijzigingen wilt aanbrengen in het plan, klikt u op de naam van het plan om het te openen en klikt u vervolgens op 'Plan bewerken'. Vergeet niet om het op te slaan. Plannen wijzigen kan ook zijn voorbehouden aan uw zorgverleners.